Pogosti izzivi
Osebe, ki so v prehrambeni industriji odgovorne za higieno, so nam zaupale, da imajo probleme predvsem z:
- neprilagojeno opremo glede na različne zahteve v pisarniškem in proizvodnem delu,
- veliko količino porabljenega papirja in mila,
- obremenjevanjem okolja pri izpustih,
- preveč dela z oskrbovanjem in vzdrževanjem celotnega sistema,
- vzdrževanjem ustreznega nivoja higienskega standarda,
- neustrezno odzivnostjo dobavitelja kadar je potrebno izvršiti servis.
Naša referenčna zgodba
ETA, živilska industrija d.d.
Svoje poslanstvo vidi v zadovoljevanju potreb zahtevnejših potrošnikov, ki želijo prehrambene izdelke najvišje kakovosti. Verjamejo v inovativne rešitve, ki se v prvi vrsti osredotočijo na potrošnika. Z nenehnim izboljševanjem kakovosti poslovanja skrbijo tako za donosnost družbe, kot tudi za zadovoljstvo zaposlenih ter širšega družbenega okolja.
![]() |
1. IzzivV sanitarijah so imeli klasične podajalnike za higienski papir in milnike na dotakanje. Soočali so se z naslednjimi težavami:
preveč dela z oskrbovanjem in vzdrževanjem celotnega sistema. |
![]() |
2. Potrebe in rešitev
Poiskali smo inovativno rešitev, ki je zadovoljevala njihove potrebe. |
![]() |
3. Rezultat
|
To smo ji omogočili s celovito rešitvijo, ki je vsebovala analizo stanja in svetovanje ter vzpostavitev izboljšanja higienskega sistema |

»Higiena v prehrambeni industriji igra pomembno vlogo, zato nenehno iščemo izboljšave na tem področju. Skupaj s strokovnjaki iz podjetja VALTEX & Co. d.o.o. smo prišli do rešitve, ki zadošča našim specifičnim zahtevam. Sodelovanje z njimi je prijetno.« Sonja Voljkar |