Priprave na novo študijsko leto mnogim prinašajo prvo osamosvojitev in samostojno skrb za svoj bivalni prostor. V pomoč bo osnovni nabor potrebnih ekoloških čistil in papirja!

Paket je sestavljen iz 5 ekoloških čistil, role kvalitetnih ekoloških brisač in paketa toaletnega papirja

ČISTILO RUBY 750 ml
za odstranjevanje vodnega kamna na osnovi organske kisline naravnega izvora (citronska kislina) primerno za dnevno čiščenje površin in opreme v sanitarijah (kopalne kadi, pipe, stranišča, ploščice, ipd) kot tudi za čiščenje notranjih površin v čolnih, ladjah in podobno. Brez alergenov, dermatološko preizkušen in popolnoma biorazgradljiv. Pršilka ni priložena.
ČISTILO AMBER 750 ml
razmaščevalec za dnevno čiščenje vseh površin, izdelan iz surovin rastlinskega izvora. Idealen v kuhinji, za dnevno čiščenje mastne umazanije. Odličen tudi kot sredstvo za predhodno obdelavo tkanih pred strojnim pranjem. Primeren za čiščenje notranjih površin v čolnih, ladjah in drugih transportnih sredstvih. Brez alergenov, fosfatov in nikllja, dermatološko testiran in popolnoma biorazgradljiv. Pršilka ni priložena
ČISTILO DIAMOND 500 ml
čistilo za dnevno čiščenje zgornjih, vodoodpornih površin (stekla, ogledala, pohištvo,..), izdelan iz surovin rastlinskega izvora. Dnevna uporaba čistilnega sredstva zagotavlja odlično zaščito površin in omogoča enostavno vzdrževanje. Brez alergenov, fosfatov in niklja, dermatološko testirano in biorazgradljivo.Pršilka priložena.
ČISTILO ZA TLA APPLE 1000 ml
Univerzalni večnamenski detergent za vsakodnevno čiščenje trdih talnih površin. Popolnoma biološko razgradljiv proizvod iz surovin rastlinskega izvora. Dermatološko testiran (ni testiran na živalih).
DETERGENT ZA POSODO WASH 1000 ml
Visoko koncentriran, nevtralen detergent za ročno pomivanje posode z izjemno močjo čiščenja. Primeren je za ročno pomivanje posode, loncev in ostalih kuhinjskih pripomočkov. Zelo učinkovito odstranjuje trdovratne nečistoče.
Nevtralen pH, brez fosfatov.
BRISAČA PAPIRNATA V ROLI
Zelo vpojna brisača je izdelana je iz reciklirane celuloze, pridobljene iz “tetrapak” embalaže pijač, naravne barve lesa. Primerna za čiščenje površin, kot so stekla, ogledala, zgornje površine, steklokeramične plošče. Dolžina role 105 m, perforirana. Rola posamično ovita v folijo z nosilnim ročajem.
TOALETNI PAPIR
V kompletu je 24 (180-lističnih), 3-slojnih, rolic bele barve, izdelanih iz kombinacije recikliranih in celuloznih vlaken.