Ker s partnerji vedno dosežemo zastavljene cilje.

Valtex svojim partnerjem pomaga uresničiti to, kar je zanje pomembno na področju profesionalne objektne higiene. Skupaj s partnerji uresničujemo njihove higienske cilje ter pišemo zgodbe o uspehu na področju objektne higiene.

Ker smo zavezani k skrbi za okolje in družbo.

Pri svojem delu pazljivo izbiramo materiale in pristope, ki so prijazni do okolja in do ljudi, pri tem pa funkcionalni, ekonomični in visoko namenski. Že deset let nam uspeva ustvariti preko 70 odstotkov prihodkov z izdelki, ki nosijo okoljski certifikat tipa I, kot je naprimer EU Ecolabel. Takšna predanost nas razlikuje od vseh ostalih podjetij v panogi v Sloveniji in širše.

Ker znamo povezati najboljšo kakovost in finančni uspeh.

Dokazali smo, da je mogoče najnižje finančne stroške doseči z izdelki, ki niso najcenejši le glede na posamezno enoto ali kos. Prav najnižja cena je pogosto razlog za izbiro izdelkov v podjetjih, kar se izkazuje v nepotrebno visoki porabi in s tem neoptimalnih finančnih in okoljskih stroških.

Ker smo za svoje delo prejeli tudi mednarodna priznanja.

Naši projekti so v preteklem desetletju prejeli najbolj prestižna mednarodna priznanja. Najbolj vidno je posebno priznanje Svetovnega gospodarskega foruma “The circulars 2017”. Leta 2018 smo se uvrstili med finaliste v kategoriji “Najboljše distributersko podjetje” na tekmovanju “Europaean cleaning and hygiene awards”. Projekt “Komunalni snovni krog” v katerem aktivno sodelujemo je leta 2019 zmagal v kategoriji “Best European Initiative Raising the Profile of the Professional Cleaning Sector” na tekmovanju “European cleaning and hygiene awards”.
Na priznanja smo zelo ponosni, saj nam dajejo pogum pri izzivih, ki se zdijo na prvi pogled nemogoči, našim partnerjem pa zagotovilo, da so našli zanesljivega strokovnjaka za profesionalno objektno higieno, ki je kos tudi največjim izzivom.

Ker imamo bogate izkušnje.

Podjetje Valtex sta ustanovila Niko Kumar in Tomaž Zaletel leta 1993. Sledil je hiter razvoj ter širitev storitev in ponudbe, saj je bilo to eno izmed prvih tovrstnih podjetij v Sloveniji. Vse od takrat uspešno poslujemo na področju celotne Slovenije in v tujini. Vse do danes se izpopolnjujemo in rastemo z vsakim novim poslovnim partnerjem in higienskim izzivom.

Ker vemo, da vse uspehe lahko dosežemo le kot ekipa.

Naši sodelavci so strokovnjaki na svojem področju, verjamejo v to kar počnemo in v naše poslanstvo: “Higienske rešitve
za zdravo bivanje”. Podjetjem in ustanovam pomagamo uvajati trajnost v njihovo poslovanje, pri prvih korakih v krožno
gospodarstvo.

V

Želite postati del Valtex


Izvedi več