Nazaj na izdelke

POSEBNA PONUDBA

PAKET EKO ČISTIL ZA ČIST(O) VSAK DOM


PAKET EKO ČISTIL ZA ČIST(O) VSAK DOM

paket je sestavljen iz 3  ekoloških čistil in role kvalitetnih ekoloških brisač

ČISTILO RUBY 750 ml
za odstranjevanje vodnega kamna na osnovi organske kisline naravnega izvora (citronska kislina) primerno za dnevno čiščenje površin in opreme v sanitarijah (kopalne kadi, pipe, stranišča,ploščice, ipd) kot tudi za čiščenje notranjih površin v čolnih, ladjah in podobno. Brez alergenov, dermatološko preizkušen in popolnoma biorazgradljiv. Pršilka ni priložena.
ČISTILO AMBER 750 ml 
razmaščevalec za dnevno čiščenje vseh površin, izdelan iz surovin rastlinskega izvora. Idealen v kuhinji, za dnevno čiščenje mastne umazanije. Odličen tudi kot sredstvo za predhodno obdelavo tkanih pred strojnim pranjem. Primeren za čiščenje notranjih površin v čolnih, ladjah in drugih transportnih sredstvih. Brez alergenov, fosfatov in nikllja, dermatološko testiran in popolnoma biorazgradljiv. Pršilka ni priložena
ČISTILO DIAMOND 500 ml
čistilo za dnevno čiščenje zgornjih, vodoodpornih površin (stekla, ogledala, pohištvo,..), izdelan iz surovin rastlinskega izvora. Dnevna uporaba čistilnega sredstva zagotavlja odlično zaščito površin in omogoča enostavno vzdrževanje. Brez alergenov, fosfatov in niklja, dermatološko testirano in biorazgradljivo.Pršilka priložena.
BRISAČA PAPIRNATA V ROLI 
zelo vpojna brisača je izdelana je iz reciklirane celuloze, pridobljene iz "tetrapak" embalaže pijač, naravne barve lesa. Primerna za čiščenje površin, kot so stekla, ogledala, zgornje površine, steklokeramične plošče. Dolžina role 105 m, perforirana. Rola posamično ovita v folijo z nosilnim ročajem.


14,50 

Ni na zalogi

Šifra: 603102311 Kategoriji: ,

Poleg priporočamo